UEFA

Final Liga Juara-Juara UEFA Membawa Peluang Bukan Hanya untuk Pasukan

AC Milan adalah satu-satunya finalis Liga Juara-Juara UEFA yang menang ketika kembali ke gelanggang sendiri di Serie A pada hujung minggu ketika mereka menjaringkan 4 gol menentang AC Chievo Verona. Tambahkan ini ke kemenangan separuh akhir menentang Olympique Lyonnais dan anda boleh mengatakan bahawa anda mempunyai pasukan yang layak ditonton.

Tetapi lulus ke final ini bukan hanya downlaod mega888 apk on here !! memberi peluang kepada pasukan di Liga Juara-Juara UEFA tetapi juga bintangnya, Andriy Shevchenko, dia diberi kesempatan untuk memecahkan rekor pencetak gol.

Dia kini mempunyai catatan 9 gol dalam Kempen Liga Juara-Juara UEFA ketika ini, ini lebih dekat daripada yang berjaya memecahkan rekod Ruud Van Nistelrooij sebanyak 12 jadi pada dasarnya dengan tiga perlawanan tersisa; dia hanya memerlukan gol permainan untuk mengikat rekod tetap.

Sasaran lain yang dipimpin oleh Shevchenko adalah catatan keseluruhan untuk gol yang dijaringkan dalam pertandingan kelab UEFA. Dia sudah menyamai markah yang ditetapkan oleh legenda SL Benefica, Eusebio, dan dia hanya tinggal 6 gol dari tanda yang ditetapkan oleh Gerd Muller.

Pemain yang paling dekat dengan Shevchenko adalah bintang Barcelona, ​​Ronaldinho dengan 7 gol pada kejohanan Liga Juara-Juara UEFA 2005-06 ini.

Cathy Jones menulis mengenai pertaruhan sukan dan perjudian sebagai salah satu industri dalam talian yang paling pesat berkembang dan dia adalah salah seorang penulis artikel senior teratas untuk http://www.envivosports.com
Jangan ragu untuk mencetak semula artikel ini secara keseluruhan di laman web anda, pastikan untuk meninggalkan semua pautan di tempat dan jangan mengubah kandungan apa pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.